Hírek

referenciák
Referenciák
ÚJDONSÁG! CNM térképes kereső portfolió média ajánlat
2010.02.02
Újdonságunk lényege, hogy a CNM a magyarországi térképes kereső és útvonaltervező szolgáltatások nagy részét összefogva egy integrált csomag részeként, a hagyományos tudakozó szolgáltatásoktól eltérő, de hatékony ún. kiemelt, és listás megjelenést alakított ki olyan cégek, vállalkozások részére, akiknek fontos, hogy ügyfeleik, gyorsan és hatékonyan megtalálják őket. A portfolió előnye, hogy 3 féle csomagban, igen kedvező díjért, költséghatékonyan tesz elérhetővé többféle típusú megjelenési lehetőséget, és számos egyéb hasznos szolgáltatást az igényektől függően. A partnereink között megtalálható többek között a port.hu, a Kisokos, a közületi.com, az utvonalterv.hu, illetve a Sanoma terkep24.hu szolgáltatása. A portfolió nagyságát mutatja, hogy az adott vállalkozást közel 70-80 ezer napi látogató, potenciális ügyfél számára válik könnyen kereshetővé.
Holvan.hu térképei segítik a PORT.HU felhasználók tájékoztatását
2008.12.20
Mostantól a PORT.HU oldalain Holvan.hu-ból származó térképszeletek szemléletik a mozik, étteremek, rendezvényhelyszínek és más egyéb helyhez köthető pontok elhelyezkedését. Térképszeletekre kattintva a látogató átjön a holvan.hu-ra ahol lehetősége van keresni az adott hely környékén lévő egyébb objektumra (pl étterem, ATM, stb.) illetve útvonalat is tervezhet.
Elindult a Kispesti önkormányzat Interaktív TérképPortálja
2008.12.05
Kispesti Önkormányzattal való együttműködés keretében Cartographia New Media elindította a Kispest.holvan.hu címen elérhető önkormányzati TérképPortált. TérképPortál célja egyrészt hogy az Kispest.hu önkormányzati portál tartalmainak térképes támogatás nyújtson másrészt önálló szolgáltatásként is segíti a látogatókat naprakész lokális tartalmak keresésében.
Elindult a Budaörsi önkormányzatnak nyújtott webes térképi szolgáltatás budaors.holvan.hu címen
2007.09.01
Elindult a Budaörsi önkormányzatnak nyújtott webes térképi szolgáltatás budaörs.holvan.hu címen
Elindult a Sanoma Térkép24 elnevezésű webes térképes címkereső és útvonaltervező szolgáltatása.
2006.10.01
A Térkép24.hu külsejében, kezelhetőségében is különbözik a többi online térképtől, ugyanis minden funkciója elérhető akkora felületen, amekkorát a felhasználó a weblap behívása után a képernyőn lát, nincs szükség az oldal lejjebb görgetésére használat közben. A szolgáltatás kialakításakor az átláthatóság, a kényelmes navigálhatóság és az ergonómikus felület voltak a fő szempontok.
A Cartographia New Media a Top-Map tulajdonosai között
2006.05.01.
A közelmúltban a Cartographia Kft. - aki évtizedek óta jól ismert a papír alapú térképeiről - komoly lépést tett, hogy most már a digitális térképi szolgáltatások területén is jelentős szerepe legyen. Ezért 2006 májusában tulajdonrészt szerzett a digitális térképeket előállító Top-Map Kft.-ben.
Elindult a T-online webes térképes címkereső és útvonaltervező szolgáltatás
2005.07.01.
Cartographia és a T-Online közös útvonaltervező szolgáltatása. Próbáld ki Te is Magyarország egyedülálló útvonaltervező programját! Találd meg pillanatok alatt az utadat, cím, koordináta vagy országút szerint! Már házszám szintű adatbázist tartalmaz illetve a közlekedési szabályokat is ismeri.