Holvan.hu

referenciák
Referenciák
Nyitólap>holvan.hu

Holvan.hu

Út az információhoz

Holvan.hu médiaajánlat

A holvan.hu webes térkép és útvonaltervező szolgáltatást a felhasználók széleskörű tájékoztatásának céljából fejlesztettük ki ,illetve alakítjuk folyamatosan. A szolgáltatás segítségével a Felhasználók útvonaltervezéshez, adott cím kereséséhez, fontos vagy érdekes helyek megtalálásához, azokhoz kapcsolódó egyéb, illetve utazási információkhoz kaphatnak hatékony segítséget.

A szolgáltatás alapját a Cartographia New Media GPS pontos és folyamatosan frissített digitális térképi adatbázisa képezi. Célul tűztük ki, hogy Magyarország egyik legjobb térképes tájékoztató szolgáltatását alakítsuk ki és minél több, rendszeresen frissített tartalommal, információval segítsük Felhasználóink üzleti és szabadidős tevékenységét, illetve a szolgáltatás nyújtotta előnyök kihasználásával hatékonyság növelő és elérhető térképes megoldást nyújtsunk Ügyfeleinknek a digitális technológiák rohamos fejlődésének figyelembevételével.

A holvan.hu portál segítségével számos ún. weboldalba építhető térképi szolgáltatást is nyújtunk weboldallal rendelkező, interaktív megoldásokat kereső cégek számára